ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت پایگاه خبری لقمه: محسنی اژه‌ای از کشف انبارهای خارج از سامانه رسمی نگهداری برنج توسط یک شرکت خبر داد و خواستار رسیدگی فوری به پرونده احتکار برنج شد.
قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران با اعلام قیمت‌های جدید نان گفت: سرانجام پس از جلسات کارشناسی مختلف قیمت جدید نان مشخص شد و به‌طور متوسط قیمت نان‌های مختلف از ۳۰ تا ۵۲ درصد افزای . . .
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین پایگاه خبری لقمه: معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو بر اهمیت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین تأکید کرد و از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامی . . .
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد پایگاه خبری لقمه: قیمت به گفته رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران عمده‌فروشی لوبیا چیتی از ۵۰۰ هزار به ۴۰۰ هزار تومان رسید و بازار حبوبات به‌زودی شاهد افت بیشتر قیمت خواهد بود.
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد پایگاه خبری لقمه: دولت بخشی از مطالبات گندم‌کاران را پرداخت کرد. کشاورزانی که محصول خود را تا ۷ تیر تحویل داده بودند، مشمول واریزی اخیر شدند.
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد روند تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی تغییری نکرده و هرگونه افزایش قیمت ممنوع است.
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل شیلات مازندران گفت: مدیریت بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شده است.
صفحه 5 از 707  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.