ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

دلایل بروز بحران فصلی در تولید مرغ و تخم‌مرغ یک کارشناس کشاورزی گفت: تخصص نداشتن سرمایه‌گذاران صنعت طیور، نبود تولید خطی و تنظیم نکردن بازار باعث شده به طور متوسط هرفصل در زمینه تولیدات استراتژیک مرغ و تخم‌مرغ بحران ایجاد شود.
تولید انبوه محصولات جالیزی و افت قیمت آن در بازار شرایط جوی مساعد در سال‌های گذشته باعث افزایش چشمگیر تولید انواع محصولات کشاورزی به ویژه محصولات جالیزی و کاهش بیش از حد قیمت این محصولات شده است که زیان کشاورزان را در پی دارد.
استمرار کاهش بهای جهانی غذا شاخص قیمت غذای بانک جهانی به میزان دو درصد طی دوره چهار ماه گذشته کاهش یافت که سومین دوره کاهش متوالی بود.
آغاز برداشت برنج ایرانی و قیمت‌های جدید نایب رییس انجمن برنج از آغاز فصل برداشت برنج در استان‌های شمالی خبر داد و گفت: برنج درجه یک طارم با نیم دانه 6000 تومان و بدون نیم دانه 6500 تومان در بازار عرضه می‌شود در حالی که در برخی تبلیغات نادرس . . .
کاهش تولید عسل به دلیل شرایط نامساعد جوی مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران نسبت به کاهش 70 درصدی تولید عسل در سال جاری به دلیل بروز شرایط جوی نامساعد هشدار داد.
برگزاری جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی قهوه، کاکائو و صنایع وابسته نخستین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی قهوه ، کاکائو و صنایع وابسته 24 تا 27 مهرماه با حضور شرکتهای داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.
سرطان رهاورد روغن‌های وارداتی بی‌کیفیت یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی معتقد است که روغن‌های وارداتی تأثیر مستقیم در افزایش ابتلای ایرانیان به سرطان دارد.
صفحه 547 از 707  اول  قبلی   542    543    544    545    546    547    548    549    550    551    552   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.
اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح اقدامات دولت برای حمایت از مادران باردار و کودکان تا 5 سال، گفت: ماهانه 32 هزار میلیارد تومان در قالب یارانه و کالابرگ هزینه می‌شود.