خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

موسیقی بفرمایید شام ایرانی را اینجا بشنوید اولین قسمت از مجموعه «شام ایرانی» پس از اخذ مجوزهای لازم، نیمه دوم بهمن ماه وارد شبکه سینمای خانگی می‌شود.
افزایش قیمت گوشت به دلیل بارش برف مدیرعامل مرکز پشتیبانی امور دام با بیان اینکه ذخیره‌سازی کافی گوشت قرمز و مرغ در کشور گفت: به هیچ عنوان نگرانی از تأمین نیاز شب عید و یا ایام دیگر سال وجود ندارد و به فکر برنامه‌ریزی برای مازاد تولید . . .
پرینتر سه بعدی با جوهر شکلاتی شرکت Essential Dynamics که سازنده پرینترهای Imagine 3D است، به تازگی تغییراتی در تولیداتش داده که آنها را جذاب تر از قبل می کند. سرنگ های پرینت این دستگاه می توانند از موادی همچون شکلات، پنیر، اپوکسی . . .
مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار: محصولات 230 هزار هکتار اراضی کشور ارگانیک و طبیعی هستند بر اساس اسناد موجود، حدود 230 هزار هکتار از اراضی کشور دارای شناسنامه و محصولات ارگانیک و طبیعی هستند.
لیست كامل محصولات ممنوعه وارداتی حاصل همه ابلاغ‌های وزارت جهادكشاورزی به وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر ممنوعیت ثبت سفارش واردات محصولات كشاورزی 188 محصول است كه دیگر ثبت سفارش آن‌ها نباید انجام شود.
ضیغمی خبر داد: ذخیره‌سازی 100 هزار تن سیب و پرتقال شب عید/ تعیین تعرفه از سوی جهاد معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای ذخیره‌سازی 60 هزار تن پرتقال و 40 هزار تن سیب برای ایام پایانی سال گفت: امسال وزارت جهاد کشاورزی تعرفه واردات سیب و پرتقال را . . .
دبیر انجمن فرآورده های لبنی: اتمام مهلت تعیین نرخ شیر/ نامه انجمن فرآورده‌های لبنی به مسئولان دبیر انجمن فرآورده های لبنی با اعلام خبر ارسال نامه‌ای به مسئولان مبنی بر پایان مهلت تعیین قیمت نهایی شیر خام گفت: در صورتیکه قیمت شیر خام 710 تومان به بالا تعیین شود، هر کیلو محصول لبنی افزایش 130 تو . . .
صفحه 689 از 698  اول  قبلی   684    685    686    687    688    689    690    691    692    693    694   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تمام فواید انار یاقوت‌های بی‌نظیر هستی برای قلب مفیدند، معده درد را خوب می‌کنند، پیری را به تأخیر می‌اندازند، سرطان را از جان شما دور می‌کنند و غیره.
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»