خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی گفت: چالش های بزرگ ازجمله تغییرات اقلیمی، گرم شدن کره زمین، شکننده شدن اکوسیستم کشاورزی، افزایش مهاجرت از روستاها به شهرها و بی رغبتی به پرورش دام بویژه . . .
تولید25درصدگوشت کشورتوسط عشایر پایگاه خبری لقمه: قائم مقام سازمان امور عشایری با تاکید بر اینکه عشایر ایرانی با نقش موثر خود در تولید نمادی از اقتصاد اومتی هستند، گفت: از 4 میلیون هکتار از مراتع کشور حدود 34 هکتار در اختیار یک میلی . . .
گوشت قرمز مورد نیاز ماه های محرم و صفر تامین است پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه تهیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه مشکلی در تامین گوشت قرمز مورد نیاز هیات های مذهبی در ماه های محرم و صفر وجود ندارد، پیشنهاد کرد، هیات های مذهبی و مساجد نیاز خود را از طر . . .
تعداد دام‌های سبک کاهش می‌یابد/19 میلیون بز داریم پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام گفت: یکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی این است که تعداد دام های سبک را کاهش ولی بهره‌وری آنها را افزایش دهیم و تا سال ۱۴۰۴ بنا داریم جمعیت بز د . . .
هیچ مشکلی برای تامین گوشت در ماه محرم وجود ندارد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی اعلام کرد که با توجه به جوجه‌ریزی های انجام شده هیچ مشکلی برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز مردم در ماه محرم وجود ندارد و امروز میانگین قیمت عم . . .
سیب صادراتی شش برابر ارزان‌تر از بازار داخلی پایگاه خبری لقمه: صادرات سیب در پنج ماهه امسال در حالی بیش از ۴۲۳ درصد نسبت به سال گذشته کمتر شده که قیمت آن نسبت به بازار داخلی حدود شش برابر نیز ارزان‌تر و کیلویی ۸۸۶ تومان به مشتریان خارجی فروخته م . . .
مکانیزه بودن ۵ تا ۱۰ درصد عملیات برداشت محصولات باغبانی پایگاه خبری لقمه: رییس توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد گفت:در عملیات برداشت به دلیل تنوع محصولات باغبانی تنها ۵ تا ۱۰ درصد مکانیزه هستیم که این امر نقطه ضعف باغبانی به شمار می‌رود.
صفحه 253 از 696  اول  قبلی   248    249    250    251    252    253    254    255    256    257    258   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جلوگیری از کاهش یا افزایش وزن در ماه رمضان در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کاهش یا افزایش زیادی نداشته باشد.
تعیین جنسیت جنین با تاثیر میوه و سبزیجات دنبال كردن یك رژیم غذایی خاص و درست به زوج‌های جوان كمك می‌كند توانند جنسیت كودك خود را تا حد زیادی تعیین كنند.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.