ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

مصرف آب شرب تهران از مرز یک میلیارد متر مکعب گذشت پایگاه خبری لقمه: مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقه ای تهران گفت: در سال آبی گذشته حدود یک میلیارد و 25 میلیون مترمکعب آب از منابع آبی سطحی و زیرزمینی برای تأمین آب شرب . . .
تاثیرات مصرف قند بر بدن پایگاه خبری لقمه: امروزه قند در رژیم غذایی ما جایگاه ثابتی دارد. اغلب اوقات حتی نمی‌دانیم که در غذایی که مصرف می‌کنیم از قند استفاده شده است. در اینفوگرافیک زیر با مضرات مصرف قند و شکر تصفیه شده بیشتر . . .
افزایش 7 درصدی تولید مرکبات در راه است/ راهکارهای جدید برای مقابله با سرمازدگی پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات امسال با افزایش 7 درصدی به 5 میلیون تن برسد.
هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان هشدار داد و گفت: تعدادمزارع آلوده به لکه سفید میگو از ۲۰۲ مورد درسال ۹۴ به۸ مورد در سال۹۶کاهش یافته است.
عرضه برنج خارجی در کیسه ایرانی/واردات بی رویه برنج صحت ندارد پایگاه خبری لقمه: نایب رییس انجمن برنج نیاز به واردات را 500 تا 700 هزارتن اعلام کرده،در حالی که با توجه به آمار گمرک از ابتدای سال بیش از یک میلیون تن برنج به کشور وارد شده است.
واردات موز در ازای صادرات کشمش پایگاه خبری لقمه: حجتی گفت:دولت با اختصاص پنج هزار ریال یارانه به تولیدکنندگان در ازای هر تولید هر کیلو کشمش و تعیین و برخورداری ازتعرفه ترجیحی برای واردات موز در ازای صادرات کشمش، ازصادرکنندگان حمایت . . .
ایران با تولید ۳۳۶ تن زعفران در رتبه اول قرار دارد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح ملی توسعه گیاهان دارویی با بیان اینکه ایران ۸۸.۸ درصد از زعفران جهان را تولید می کند، گفت: با این وجود جایگاه ایران در تجارت جهانی آن هفدهم است.
صفحه 257 از 707  اول  قبلی   252    253    254    255    256    257    258    259    260    261    262   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زندگی سالم با غذای سالم سال‌هاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماری‌ها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت می‌كنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كم‌كم از چرخه درمان خارج كنند.
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.