خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

کاهش ۴۰ درصدی قیمت پیاز/ نرخ پیاز تا هفته آینده متعادل می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر سبزی و صیفی گفت: در حال حاضر نرخ هر کیلو پیاز به طور متوسط سر مزرعه هزار و ۵۷۰ و میادین تره بار هزار و ۷۵۰ تومان است.
محدویت واردات گوشت های هندی به کشور پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت:در حال حاضر برای واردات گوشت از کشور هند محدودیت هایی ایجاد کرده ایم.
نظر "حجتی" برای حضورش در دولت دوازدهم پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: صحبت‌هایی درباره حضور من در دولت بعدی انجام شده است، ولی تصمیم نهایی با رئیس جمهور است.
ذائقه شیرین ایرانیان را تغییر می دهیم پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظات بر فرآورده های غذایی،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ذائقه ایرانیان در طول زمان شیرین شده است بنابراین به تدریج با کاهش میزان شکر در محصولات آشامیدنی در . . .
افزایش 43.2 درصدی تورم تولید در گاوداری های صنعتی در بهار امسال پایگاه خبری لقمه: مرکز آمار ایران اعلام کرد: شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در فصل بهار 1396 به عدد 230.41 رسید که نسبت به فصل قبل (زمستان 95) 43.2 درصد افزایش را نشان می دهد.
بهترین روغن خوراکی برای مصرف چیست؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه بالینی با بیان اینکه هر نوع روغن کاربرد خاص خود را دارد،گفت: در حال حاضر سه نوع روغن سرخ کردنی، پخت و پز و روغن مخصوص سالاد برای تهیه مواد غذایی استفاده می‌شود.
داروی گیاهی «ضد سینوزیتی» به بازار می‌آید پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد فرآورده‌های گیاهی جهاد دانشگاهی استان اردبیل موفق به تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی شدند.
صفحه 293 از 705  اول  قبلی   288    289    290    291    292    293    294    295    296    297    298   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بی‌خوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایش‌می‌دهد محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.