ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

ایران تولیدکننده 61 درصد برنج آسیای مرکزی و غربی است پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی با بیان اینکه 54 درصد وسعت کل منطقه برنج خیز آسیای مرکزی و غربی متعلق به ایران است، گفت: ایران تولید کننده 61 درصد کل برنج این منطقه است . . .
تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ماه رمضان/سنجش سلامت مواد غذایی توسط کارشناسان پایگاه خبری لقمه: مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص وزارت بهداشت، از تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
واردات روزانه 120 تن گوشت برای تنظیم بازار پایگاه خبری لقمه: رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده گفت: روزانه 120 تن گوشت برای مصارف داخلی و تنظیم بازار به کشور وارد می شود.
شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای! پایگاه خبری لقمه: نشریه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد: نتایج یک بررسی تکان دهنده نشان می دهد که نیمی از آمریکایی ها منشا 'شیرکاکائو' را نمی دانند و برخی دیگر نیز آن را محصول مستقیم گاوهای قهوه ای رنگ . . .
همکاری فائو با ایران برای افزایش تولید دانه‌های روغنی و رسیدن به خودکفایی پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) پروژه ۲ ساله جدیدی را برای بهبود تولید پایدار دانه‌های روغنی به ویژه سویا و انطباق جدیدترین فن‌آوری‌ نظام‌های غلات‌محور در ایران، کلید زد. . . .
بارگیری ۲۴۷تن هندوانه از گناوه برای صدور به قطر پایگاه خبری لقمه: مدیرکل گمرک گناوه گفت: ۲۴۷تن هندوانه تولیدی استان بوشهر امروز از گمرک گناوه برای صدور به قطر بارگیری شد.
آبرسانی به روستاهای جنوب بلوچستان آغاز شد پایگاه خبری لقمه: معاون اداری ومنابع انسانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت:بعد از اقدام شرکت کشتیرانی برای آبرسانی به روستای محروم کشاری، سایر ارگان های دریایی نیز لازم است به مناطق محروم توجه ویژه . . .
صفحه 332 از 707  اول  قبلی   327    328    329    330    331    332    333    334    335    336    337   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذارد.
مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
شروع رژیم غذایی روی ترازو تناسب اندانم و کاهش وزن در عصر تکنولوژی، برای افرادی که تنها با کلید‌ها و دکمه‌های دستگاه‌های دیجیتال سر کار دارند، به یک مشکل عمده تبدیل شده است.