ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

نرخ جدید میوه و صیفی جات پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار با بیان اینکه قیمت انواع میوه، صیفی و سبزی در بازار مصرف به صورت متعادلی به فروش می رسد گفت: تنها ۲ محصول انگور یاقوتی و گیلاس قیمتی بالاتر از ح . . .
شیر خشک‌های دپو شده صادرشد پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه بیشتر شیر خشک دپویی در انبارها با پرداخت مشوق صادراتی، صادر شد؛ گفت:کارخانجات به قول خود در زمینه جبران ضرر و زیان دامداران عمل نکرد . . .
افزایش ۷۲۴ درصدی صادرات ترکیه به قطر/ ایران بازهم جا ماند پایگاه خبری لقمه: صادرات انواع میوه و سبزیجات از اول می تا ۱۵ ژوئن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۲۴ درصد افزایش یافت.
ایران ۲۵۰ تن موز از فیلیپین وارد می‌کند پایگاه خبری لقمه: بر اساس اسناد ایران ۲۵۰ تن از فیلیپین موز وارد می‌کند که قرار است این محموله ۱۲ روز دیگر در بندرعباس پهلو بگیرد.
توسعه کشاورزی الگوی مناسبی ندارد/به مسئله آب و بازار کشاورزی توجه شود پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس کشاورزی اظهار کرد: گرچه عملکرد وزارت جهاد کشاورزی نسبتا مثبت بوده است اما برای توسعه بخش کشاورزی الگوی مناسبی وجود ندارد و به نظر می‌رسد در آینده باید به مسئله آب و بازار . . .
مدیریت یکپارچه تولید و بازرگانی؛ پیش‌شرط رونق تولید و حمایت از مصرف‌کننده امید پیرهادی - کارشناس مرکز راهبردی غذا و کشاورزی دانشگاه تهران پایگاه خبری لقمه: کشورهای پیشرو در کشاورزی، اصل به‌هم‌پیوستگی سیاست‌گذاری و مدیریت واحد در زنجیره تولید تا عرضه محصولات کشاورزی را به . . .
پرورش ماهی در قفس دریچه‌ای به سوی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال پایگاه خبری لقمه: در حالی که نیاز به مصرف آبزیان در کشور با توجه به رشد جمعیت و بهبود سرانه مصرف رو به افزایش است ذخایر دریای خزر و خلیج فارس پاسخگوی این نیاز نبوده و توجه به پرورش ماهی در قفس را می‌ط . . .
صفحه 330 از 707  اول  قبلی   325    326    327    328    329    330    331    332    333    334    335   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.
آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری علم نشان داده است كه بهترین درمان‌ها، طبیعی‌ترین آنهاست. موارد زیر، نمونه‌هایی است كه علم ثابت كرده می‌توان از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده كرد و نتیجه هم گرفت.