خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

خرید 2.4 میلیون تن گندم طی 2 ماه نخست فصل برداشت در کشور پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر و مجری طرح تولید گندم گفت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان از نیمه فروردین تا نیمه خرداد سال جاری در کشور خریداری شده که بخش مهمی از آن مربوط به اس . . .
پایان یافتن چین بهاره برگ سبز چای با 9درصد افزایش پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای گفت: عملیات چین بهاره برگ سبز چای با 9درصد افزایش نسبت به سال گذشته، از باغ های چای شمال کشور پایان یافت.
تولید واکسن جدید طیور با تکیه بر دانش فنی پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی شعبه جنوب کشور (شیراز) با اشاره به تولید واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال در سال جاری، گفت: این واکسن تاکنون در ایران تولید نشده و برای نخ . . .
وضعیت ذخایر و تولیدات کشاورزی کشور خوب است پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی، وضعیت ذخایر و تولیدات کشاورزی کشور را خوب توصیف کرد.
۳۰درصد بازار وارداتی افغانستان در اختیار ایران/ آسیا مهم‌ترین مقصد صادراتی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بازرگانی کشورهای آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت قاره آسیا را مهم‌ترین بازار صادراتی ایران دانست و گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از کل بازار وارداتی کشوری چون افغانست . . .
نان هندوانه ای هم به بازار آمد پایگاه خبری لقمه: اگر چه خوردن نان و هندوانه اتفاق ویژه‌ای نیست ولی خوردن نانی که شکل و ظاهر هندوانه داشته باشد، چیزی است که کمتر کسی تا کنون تجربه کرده است.
صفحه 330 از 695  اول  قبلی   325    326    327    328    329    330    331    332    333    334    335   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه هیرسوتیسم به شرایطی اطلاق می‌شود که در آن موهای زائد و ناخواسته در صورت و بخش‌های مختلف بدن می‌روید که معمولاً این موها ضخیم و تیره هستند.