خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

نیاز گوشتی کشور 250 هزار تن کاهش یافت در حالی که دولت گذشته همواره بر تولید حدود یک میلیون تنی گوشت قرمز در کشور تاکید می‌کرد، وزارت جهاد کشاورزی پس از راستی‌آزمایی میزان تولید این محصول در هر استان حدود 750 هزار تن و میزان واردات برای ت . . .
رییس سازمان چای خبر داد: تجهیز کارخانه‌های چای‌سازی به تکنولوژی جدید رییس سازمان چای کشور از آمادگی و کمک این سازمان جهت تجهیز واحدهای چایسازی به تکنولوژی جدید و روز خبر داد.
معاون وزیر جهاد خبر داد: تولید گندم دو میلیون تن افزایش یافت معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود 900 هزار تن در کشور تخم مرغ تولید می‌شود. در 8 ماه ابتدای امسال 37 هزار تن صادرات این محصول را داشته‌ایم که در قیاس با سال گذشته به طور محسوسی افزایش داشته است . . .
معاون سازمان شیلات عنوان کرد: تیلاپیا هیچ خطری برای محیط زیست ندارد معاون سازمان شیلات گفت: ماهی تیلاپیا در 80 کشور دنیا پرورش داده می‌شود و هیچ خطری برای محیط زیست ندارد اما عده‌ای جوسازی می‌کنند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: اختصاص اعتبار ویژه برای پروژه‌­های آبخیزداری نهبندان معاون وزیر جهاد کشاورزی از اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای پروژه های آبخیزداری در نهبندان خبر داد.
راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک یکی از راه های کاهش مصرف نمک در هنگام پخت را استفاده از چاشنی های گیاهی و سالم بیان کرد.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خبر داد: بازنگری در استاندارد نان/ تبلیغ غذاهای پرنمک، چرب و شیرین ممنوع! مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک گفت: یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان معده و پوکی استخوان مصرف نمک است.
صفحه 418 از 704  اول  قبلی   413    414    415    416    417    418    419    420    421    422    423   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت