خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

غفلت ایران از تجارت استاندارد «حلال» نماینده انحصاری استاندارد حلال جهانی در خراسان رضوی با اشاره به اینکه استاندارد "حلال" یک برند غیر قابل تحریم است، گفت: ایران به عنوان یک کشور اسلامی از این تجارت غافل بوده است.
سرمازدگی 1.1 میلیون هکتار از باغ‌های کشاورزی معاون سازمان حفظ نباتات گفت: در بهار امسال، یک میلیون و 100 هزار هکتار از باغات و مزارع کشاورزی در 21 استان از 10 تا 90 درصد بر اثر سرمازدگی خسارت دیدند.
ادامه یارانه شیر منوط به تصمیم وزیر کشاورزی معاون وزیر جهاد کشاورزی از پرداخت یارانه شیر بهار امسال در آینده نزدیک خبر داد و گفت: براساس تفویض اختیار صورت گرفته از سوی معاون برنامه‌ریزی رییس جمهور به وزیر جهاد کشاورزی، تصمیم‌گیری برای چگونگی پر . . .
عوارض ویار در زنان باردار یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه سوء تغذیه یکی از عوارض ویار در زنان باردار است، تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است.
تولیدکنندگان ماهی خاویاری، ماهی نمی‌خورند! معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: ساوجی‌ها کمتر از میانگین کشوری ماهی مصرف می‌کنند.
درخواست روس‌ها برای نظارت بر کشاورزی ایران مدیر عامل اتحادیه سراسری باغداران گفت: طی سال‌های پیش همواره با تشویق و انگیزه‌های گوناگون کشاورزان را مجبور به استفاده بیش از حد از سموم و کودهای شیمیایی کردیم و امروز که روسیه مشتری جدید ایران شده . . .
افزایش صادرات مرغ برای منطقی شدن قیمت داخلی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به تولید مازاد گوشت مرغ در کشور، در صددیم با افزایش صادرات به حدود 100 هزار تن تا پایان سال و تنظیم میزان تولید نسبت به تقاضای موجود، قیمت این محصول را منطقی‌تر ک . . .
صفحه 424 از 705  اول  قبلی   419    420    421    422    423    424    425    426    427    428    429   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
تغذیه مناسب زمان امتحانات لقمه: موفقیت در آزمون ها و امتحانات دانش آموزان و یا دانشجویان، تنها به مطالعه زیاد بستگی نداشته و رژیم غذایی خاص خود را هم می طلبد.