خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

باز هم گرانی لبنیات! گزارشات خبرگزاری‌های مختلف نشان می‌دهد قیمت لبنیات و اقلام دیگری نظیر تخم‌مرغ در روزهای گذشته و در سكوت خبری ناشی از اجلاس عدم تعهد افزایش پیدا كرده‌است.
تولید 350 قلم داروی سنتی در کشور مشاور وزیر بهداشت و قائم مقام معاونت طب سنتی وزارت بهداشت از تولید 350 قلم داروی سنتی در کشور خبر داد و اظهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک شاهد صادرات داروی های سنتی تولید ملی به سایرکشورهای دنیا باشی . . .
سران شرکت کننده در اجلاس «نم» مهمان ضیافت احمدی‌نژاد رؤسا و مقامات شرکت کننده در شانزدهمین نشست کشورهای جنبش عدم تعهد در ضیافت ناهار و شام رئیس جمهور کشورمان شرکت کردند.
با كیفیت‌ترین نان ایران معرفی شد لقمه: تازه‌ترین سنجش کارشناسی کیفیت نان تولیدی در کشور نمره 77.5 از 100 درصد را نشان می‌دهد که از افزایش3.5 درصدی کیفیت در مقایسه با خرداد ماه حکایت دارد.
برنج تولیدی امسال به دو میلیون و 500 هزار تن می‌رسد لقمه: عضو هیات علمی موسسه‌ تحقیقات برنج با اشاره به تولید دو میلیون و 200 هزار تنی برنج در سال گذشته، اظهار كرد: امسال حداقل 10 درصد افزایش تولید خواهیم داشت و میزان برداشت برنج به دو میلیون و 500 هزا . . .
شهروند فریدونشهری نوع جدیدی از فرآوری دانه‌های روغنی را ابداع كرد لقمه: نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین و بزرگترین مشکل در شهرستان بالا بودن نرخ بیکاری است که با شهرستان‌های دیگر قابل مقایسه نیست.
کاهش آفات خیار و گوجه فرنگی با عوامل بیولوژیکی/ افزایش محصولات ارگانیک پژوهشگران موسسه تحقیقات گیاهپزشکی با استفاده از 16 نوع عامل بیولوژیکی بر علیه آفتها و بیماریها توانستند 4 محصول مهم گلخانه ای را به صورت ارگانیک تولید کنند.
صفحه 675 از 705  اول  قبلی   670    671    672    673    674    675    676    677    678    679    680   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.