ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تولید دارو های باكیفیت دركشور رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود گفت: خوشبختانه در در حال حاضر زمینه تولید دارو شاهد تولید و رونمایی از داروهای اساسی، باکیفیت و موردنیاز داخلی هستیم.
دست کارخانه‌های فرآورده گوشتی برای تولید دوباره خمیر مرغ باز نیست دبیر کارگروه سلامت استانداری اصفهان گفت: دست کارخانه‌های فرآورده گوشتی اصفهان برای تولید دوباره خمیر مرغ باز نیست، بلکه تنها بازنگری دوباره به تولید خمیر مرغ در دستور کار استانداری اصفهان قرار گرفت. . . .
دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی در یک گفت‌وگوی تفصیلی تشریح کرد ماجرای استفاده از شیرخشک در تولید شیر/ دلیل گرانی‌ لبنیات دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی به ماجرای استفاده از شیر خشک در کارخانه‌ها، شیرخشک‌های تولید شده از شیر گاو نه از شیر خوک، شکست طرح دو نرخی لبنیات و دلیل گرانی‌های اخیر لبنیات اشاره کرد
مدیر عامل اتحادیه تعاونی فرآوردهای لبنی خبر داد تعیین نرخ «شناور» برای شیر خام/ جلسه دولت با دامداران در هفته جاری مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کننده فرآوردهای لبنی با اشاره به عدم جمع‌بندی تعیین قیمت شیرخام گفت:‌ در روزهای آینده جلسه دامداران با دولت برای نهایی شدن قیمت شیر خام برگزار می‌شود.
فائو پیش بینی کرد: کاهش تولید جهانی غلات در سال جاری میلادی فائو در تازه ترین گزارش پیش بینی کرد میزان تولید جهانی غلات امسال با 4 درصد کاهش نسبت به سال قبل به کمتر از 2.295 میلیارد تن خواهد رسید.
رئیس سازمان دامپزشكی كشورخبر داد:حذف هزار راس دام آلوده به بیماری سل رئیس سازمان دامپزشكی كشور گفت: طی سالهای 1384 تا 1390 بطور میانگین هرساله 1.2 میلیون نوبت سر دام تحت آزمایش سل قرار گرفته كه تعداد یك هزار و 861 راس دام، آلوده به بیماری سل شناخته شده و حذف شدند.
صفحه 672 از 707  اول  قبلی   667    668    669    670    671    672    673    674    675    676    677   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی در این نوشتار، به چند گیاه افزایش‌دهنده میل جنسی در مردان و زنان و یک داروی گیاهی که فقط در خانم‌ها باعث افزایش میل جنسی و برطرف کردن بی‌میلی و سردمزاجی می‌شود، اشاره می‌کنیم.
درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.